• TEXTIL & KONFEKTIONSMASKINER
  • VÅR ERFARENHET ÄR ER TRYGGHET
  • VI KAN SYMASKINER SEDAN ÅR 1979

Vi har en lång erfarenhet av alla typer av industrisymaskiner. Från den enklaste raksömsmaskinen till avancerande sömnadsautomater. Välkommen förbi vårt showroom och testa våra olika typer av maskiner. Kontakta oss gärna innan du vill besöka oss och ta gärna med dig material så att vi kan anpassa symaskinen utifrån vad just du ska sy! I butiken kan du köpa symaskiner för privatbruk, industrisymaskiner, sytråd, symaskinsnålar, pressarfötter, reservdelar, symaskinsolja och mycket mer. Varmt välkommen!

J.B TEKOTEKNIK
Stupvägen 1, 191 42 Sollentuna
info@tekoteknik.se

SYMASKINSSERVICE 
En servicegenomgång inkluderar b.la slipning av mindre skador samt knivar om de är slipbara, kontroll av funktioner och inställningar, smörjning och rengöring. Vid reparation ges alltid ett kostnadsförslag för godkännande innan arbetet påbörjas. Symaskinen återlämnas med ett syprov. Vid inlämning av symaskin ges alltid ett kvitto som måste medtags när symaskinen ska hämtas ut. 

Prislista
Symaskinservice 995:- 
Reparation 1500:- exkl. delar
Service av overlock 1500:- 

Om våra mekaniker anser att en symaskin inte är värd att lagas meddelar vi alltid detta till kunden. Om kunden då önskar att symaskinen istället ska slängas sker ingen debitering då maskinen kasseras i det befintliga skicket, dvs isärplockad. Om maskinen önskas monteras ihop igen debiteras kunden en kostnad av 295:-. 

Alla reparations- och serviceärenden sker i vår verkstad. Vi servar alla symaskinsmärken som tex Juki, Brother, Pfaff, Consew, Yamato, Bernina, Husqvarna, Singer mfl.

Du är välkommen förbi med din symaskin!